woensdag 19 oktober 2011

KPN is op zoek naar nieuwe mobiele concepten. Help jij meedenken?

SPING en Creatieve Koppen gaan KPN helpen bij het bedenken van nieuwe mobiele concepten waarbij gebruik wordt gemaakt van KPN API's. En jij kan ook meedoen!

KPN API's
Steeds meer ontwikkelaars van websites, applicaties en ‘apps’ gebruiken software bouwblokken en API’s van anderen om hun product of de dienstverlening te verrijken.

Ook KPN beschikt over producten en diensten die ontsloten worden via API’s en wil deze in een pilot open gaan stellen aan ontwikkelaars. Dit betekent dat je als zelfstandige en kleine organisatie gebruik kunt gaan maken van bijvoorbeeld Mobile Payments, SMS en Location Based Services op basis van het mobiele netwerk.

Creatieve Sessies
Maar aan welke API’s hebben jij, jouw bedrijf, klant, businessplan, onderzoek of opleiding behoefte? En welke eisen stel jij aan de technische en functionele invulling? Welk business model sluit goed aan bij het gebruik van de API’s?

KPN wil zo goed mogelijk inspelen op de behoeften van jou als ontwikkelaar of ondernemer. Daarom organiseert KPN in samenwerking met SPING en Creatieve Koppen twee creatieve sessies om deze behoefte te bepalen.

Aanmelden
Ben jij App-developer of adviseer jij op dit vlak, zie jij ook de potentie van de KPN API’s en wil jij invloed uitoefenen op de keuzes die gemaakt worden? Meld je dan aan voor de creatieve sessies waarin we brainstormen en nadenken over de keuze van API's, mogelijke combinaties van diensten, nieuwe concepten en aansluitende business modellen.

Aanmelden doe je via dit aanmeldingsformulier. Deelname is gratis.
Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met Jeroen Bol: (+31) 06 2276 9979

En laat dit initiatief niet onopgemerkt! Verspreid dit bericht binnen jouw netwerk van ontwikkelaars.

2 opmerkingen:

 1. Excellent post. I used to be checking continuously this blog and I’m inspired!
  메이저사이트
  경마사이트

  BeantwoordenVerwijderen
 2. you’re in reality a good webmaster. The website loading velocity is amazing.
  It sort of feels that you are doing any distinctive trick.
  majortotositecom1
  racesitepro1
  oncasinositenet1
  totopickpro1

  BeantwoordenVerwijderen