woensdag 24 augustus 2011

Gratis APPelflappen, af te halen bij Sping
Appsterdam?
Appsterdam is een beweging. "Voor films moet je in Hollywood zijn, voor musicals ga je naar Broadway… maar voor apps? Een nieuw initiatief moet ervoor zorgen dat Amsterdam de app-hoofdstad van de wereld wordt. Het plan is dat Amerikaanse ontwikkelaars een paar maanden naar Amsterdam komen, om inspiratie op te doen en andere ontwikkelaars te ontmoeten. Europese ontwikkelaars die (vanwege de visumeisen) er tegenop zien om een tijdje in Silicon Valley te gaan wonen, kunnen ook in Amsterdam terecht. Mike Lee, medeoprichter van Tapulous, ziet het wel zitten: hij roept ontwikkelaars op om naar Amsterdam te komen. Tapulous is het bedrijf dat succesnummers als Tap Tap Revenge en Twinkle maakte." (bron: iPhone)

Appsterdam Delft
Sinds 1 augustus zijn wij bij Sping 'official hangout' van Appsterdam. En toegegeven: dat klinkt- gezien de referenties naar onze hoofdstad - nogal tegenstrijdig voor een bedrijf uit Delft.

Volgens ons niet. Wij liepen al een tijdje te broeden op ideeën hoe wij - met onze prachtige villa in het centrum van Delft- een meer centrale rol kunnen spelen in de randstad op gebied van ondernemen, ICT en innovatie, passend in onze visie dat innovatieve ideeën ontstaan als mensen gaan samenwerken. Het concept Appsterdam waar het draait sluit hier naadloos op aan.

Geïnspireerd door het initiatief in Amsterdam, en de overtuiging dat Delft een eigen Appsterdam nodig heeft, heeft Sping haar Grand Cafe opengesteld als Appsterdam Hangout: een inspirerende werkplek op basis van gratis toegang, koffie en WiFi.

(De naamgeving Appsterdam Delft klinkt misschien tegenstrijdig, maar met de gedachte dat Silicon Valley ongeveer net zo groot is als Nederland, is het onderscheid tussen Delft en Amsterdam - relatief gezien - verwaarloosbaar.

Belangrijker is dat wij ervan overtuigd zijn dat Appsterdam Delft niet alleen een werkplek is, maar vooral een plek om waardevolle contacten op te doen en ideeën en kennis uit te wisselen.

Appsterdam Delft valt dan ook uit drie evenementen uiteen:
 • Hangouts
 • Meet the Makers
 • Guru Sessions
HangOut: Gratis WiFi, koffie en APPelflappen
Elke woensdag is ons Grand Cafe van 09.00u tot 18.00u geopend voor App-developers. We nodigen jou en je developmentvrienden/vriendinnen van harte uit om in ons Grand Cafe te gaan werken, onder genot van gratis WiFi, koffie en APPelflappen.
Wij zorgen voor voldoende aanspraak en interessante bezoekers. Zo was vandaag (24/8) de CEO van NimBuzz mobile op bezoek die een inspirerende peptalk gaf.
Meer info over/Aanmelden voor de hang-outs vind/doe je op http://www.meetup.com/Appsterdam/events/28077131/

Meet the makers
In samenwerking met Innovatic organiseert Sping "Meet the Makers " met als doel developers te inspireren.

Aanstaande dinsdag (30 augustus) opent Sping haar deuren voor de eerste Appsterdam `Meet the maker`. Een aantal bedrijven, verbonden aan Appsterdam Delft demonstreren hun apps, waaronder Sping, Noodlewerk, Innovattic, iistudio, Share Square en een aantal anderen.

Waar? Sping Grand Cafe, Delft, ZUID-HOLLAND, NL
Aanmelden? Please RSVP through meetup: http://www.meetup.com/Appsterdam/events/29415091/

Guru-sessions
Ook zullen wij op regelmatige basis Guru-sessions organiseren. Hierin zoomen wij in op technologie en development om je kennis weer bij te spijkeren. Wanneer de eerste Guru-sessions worden georganiseerd zullen we dit via onze blog kenbaar maken.

Meer info over Appsterdam:
http:/www.appsterdam.rs
http://appsterdamrs.s3.amazonaws.com/magazine/appsterdam_magazine_v1.pdf

1 opmerking:

 1. So nice to find somebody with unique
  thoughts on this subject. Really.. many thanks
  for starting this up.
  온라인경마
  토토

  BeantwoordenVerwijderen