maandag 15 augustus 2011

1 september GRATIS High-T “Business Development"

Op 1 september organiseert SPING i.s.m. Kennisbruggen, Syntens, Yes!Delft en TNO in Villa vrijenban weer een High-T met als onderwerp Business Development.
  • Ben jij nieuwsgiering hoe jij er voor kunt zorgen dat jouw idee zich ontwikkelt tot een succesvol product, dienst of bedrijf?
  • Wil je nog succesvoller worden in de markt?
Tijdens deze interactieve sessie, onder het genot van een echte High-T, krijg je bruikbare tips van sprekers, gelegenheid tot het stellen van vragen en uitdagingen te delen.
Na afloop is er een borrel is ons Grand Café en is er gelegenheid om te netwerken.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt en durf je de uitdaging aan? Kijk voor meer informatie over Business Development op onze site www.sping.nl/events of ga gewoon de uitdaging aan en meld je direct aan via www.aanmelder.nl/high-t.

Durf je de uitdaging niet aan, dan kun je ook gewoon langskomen in onze monumentale villa met zijn eigen Grand Café. De locatie verhuren wij voor o.a. evenementen, workshops, trainingen, jubilea, high-t’s, high-wining, personeels BBQ, videoconferencing of andere bijeenkomsten. Niets is ons te gek bij ons is “alles” mogelijk!

Hebben wij je interesse gewekt? Aarzel niet en neem contact op met Ingeborg Gravesteyn, 088-7746400 of stuur haar een mail.

Je kunt onze locatie ook bekijken via www.villavrijenban.nl. GRATIS parkeren achter ons pand en in de nabije omgeving, openbaar vervoer stopt voor de deur
en de snelweg is op 3 minuten afstand van ons pand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten