maandag 25 oktober 2010

GRATIS workshop High T(elecom) Social Media bij SPING

Social media is een verzamelnaam voor alle internettoepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen op een gebruiksvriendelijke en vaak leuke wijze (twitter, facebook, linkedin). Het betreft niet alleen informatie in de vorm van tekst (nieuws, artikelen). Ook geluid (podcasts, muziek) en beeld (fotografie, video) worden gedeeld via social media websites. Met andere woorden, social media staat voor ‘Media die je laten socialiseren met de omgeving waarin je je bevindt’.

Onder de naam High T(elecom) organiseren SPING, YES!Delft, Kennisalliantie en TNO een High Tea waar ervaringen worden uitgewisseld, ideeën gecreëerd en kennis gedeeld. Dit alles in de inspirerende omgeving van Villa Vrijenban, voormalig raadhuis van gemeente Vrijenban.

Inhoud sessies en sprekers

Tijdens de sessies gaan we in op geselecteerde onderwerpen en worden praktijkcases behandeld. Het doel is te komen tot verdieping van kennis en tot het leggen van verbindingen tussen personen, bedrijven en instellingen.

De aftrap wordt genomen door Bas Kotterink (TNO/ICT) met het onderwerp “Wat is Social Media?”

Het tweede deel van de sessie wordt ingevuld door Remco Bakker (Syntens). Zijn thema is “Social Media; geen magie, maar strategie. Hoe zet je inspiratie om in concrete acties?”

Het derde en laatste deel is voor rekening van Max Pinas (Tamtam). Hij sluit de sessie af met “Social Media, toekomstmuziek?”

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Meld je aan; er zijn nog plaatsen beschikbaar! www.aanmelder.nl/hightelecom

Geen opmerkingen:

Een reactie posten